ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Έβαλε άτομα στο πίσω μέρος του διπλοκάμπινου – Εκσφενδονίστηκε 21χρονη

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Έβαλε άτομα στο πίσω μέρος του διπλοκάμπινου – Εκσφενδονίστηκε 21χρονη

Φοβερό τροχαίο σημειώθηκε στην Πέγεια το βράδυ της Κυριακής (22/9) όπου 21χρονη γυναίκα που επέβαινε στο πίσω ανοικτό μέρος διπλοκάμπινου οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε δρόμο στην Πέγεια, διπλοκάμπινο όχημα που οδηγείτο από 33χρονο Βρετανό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέκλινε της πορείας του και αφού κινήθηκε προς τα αριστερά, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και στην συνέχεια σε περιτοίχισμα οικίας, όπου ακινητοποιήθηκε.

Στο πίσω ανοικτό μέρος του οχήματος επέβαιναν δύο πρόσωπα, μια 21χρονη και ένας 20χρονος, Βρετανοί και οι δύο, τους οποίος ο οδηγός μετέφερε σπίτι τους.

Από την σύγκρουση η 21χρονη εκτινάχθηκε από το όχημα με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αυλή οικίας.

Η νεαρή μεταφέρθηκε μαζί με τον οδηγό στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός της και κρατήθηκε για νοσηλεία, ωστόσο η κατάστασή της θεωρείται εκτός κινδύνου.

Ο 33χρονος οδηγός δεν επιθυμούσε να εξεταστεί.

Ο οδηγός διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Σε εξέταση διαπιστώθηκε ότι είχε στο αίμα του 57μγ αλκοόλ αντί 22μγ. Ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστ. Σταθμός Πέγειας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top