Εικόνες από Γιαβούζ ανοιχτά της Μερσίνας μετέδωσε το Ανατολού

Εικόνες από Γιαβούζ ανοιχτά της Μερσίνας μετέδωσε το Ανατολού

Εικόνες από το τουρκικό γεωτρύπανο Γιαβούζ το οποίο έδεσε στα ανοιχτά του λιμανιού Τασουτζού της Μερσίνας μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Ανατολού.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το Γιαβούζ το οποίο διεξήγαγε δραστηριότητες γεώτρησης  στα ανοιχτά της Καρπασίας "προκάλεσε την προσοχή με τη λάμψη του και τα φώτα του κατά τη διάρκεια της νύχτας".

Το Ανατολού αναφέρει ότι το Γιαβούζ αναμένει στα ανοιχτά της Μερσίνας για ανεφοδιασμό συνοδευόμενο από καταδρομικά πλοία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.