Ισχυρός σεισμός 6,8 βαθμών στην Ινδονησία

Ισχυρός σεισμός 6,8 βαθμών στην Ινδονησία

Μια σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών έπληξε το ανατολικό τμήμα του αρχιπέλαγους στο νησί Σέραμ στην επαρχία της Ινδονησίας Μαλούκου, χωρίς να εκδοθεί ειδοποίηση για τσουνάμι, ανακοίνωσε την Πέμπτη 26/9 η ινδονησιακή υπηρεσία μετεωρολογίας και γεωφυσικής.


Στη δική του εκτίμηση το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο (USGS) ανέφερε ότι η ισχυρή σεισμική δόνηση ήταν 6,5 βαθμών. Σύμφωνα με το ινστιτούτο ο σεισμός σημειώθηκε στις 08:46 τοπική ώρα, με επίκεντρο 37χλμ βορειοανατολικά της Αμπόν στην επαρχία Μαλούκου και με εστιακό βάθος 29χλμ.

Δεν υπήρξαν άμεσες πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενα θύματα ή σοβαρές ζημιές στην περιοχή αυτή, η οποία έχει πληγεί στο παρελθόν από ισχυρούς σεισμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης:  Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Στο πολυδιάστατο και πολυσχιδές ποιμαντορικό και κοινωνικό έργο του Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε ομιλία του την Κυριακή το βράδυ στην τελετή απονομής του Χρυσού Παρασήμου του Αποστόλου Βαρνάβα στον Μητροπολίτη Κύκκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE