ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κακοποίηση σκύλου με πρωτοφανή τρόπο –VIDEO

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κακοποίηση σκύλου με πρωτοφανή τρόπο –VIDEO

Για πρωτοφανές περιστατικό κακοποίησης σκύλουκάνει λόγο το Κίνημα Οικολόγων.

Με δημοσίευσή τους παρουσιάζουν VIDEO το οποίο δείχνει ένα αυτοκίνητο να κινείται στο χωριό Παλιομέτοχο και τον/την οδηγό του να υποβάλλει σε μαρτύριο ένα δυστυχές τετράποδο.

Κρατά το λουρί του ενώ κινείται με σχετικά μεγάλη ταχύτητα και υποχρεώνει τον σκύλο να τρέχει για να προλάβει.

«Η κακοποίηση δεν έχει όρια! Σκηνές από το Παλιομέτοχο όπου βασανίζεται ένα σκυλί να τρέχει να προλάβει το αυτοκίνητο από το οποίο είναι δεμένο. Τι κανει η Αστυνομία; Ξανά βρίσκεται στο προσκήνιο η "υπόσχεση" της κυβέρνησης για αστυνομία ζώων. Οι αρμόδιοι έχουν ευθύνες!» είναι το συνοδευτικό σημείωμα του VIDEO που δημοσιεύουν οι Οικολόγοι.

Δείτε το οπτικό υλικό:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE