Το ΥΠΟΙΚ έκανε δεκτές αιτήσεις επενδυτών ύψους €4,97 εκ για εξαετή ομόλογα

Το ΥΠΟΙΚ έκανε δεκτές αιτήσεις επενδυτών ύψους €4,97 εκ για εξαετή ομόλογα

Εβδομήντα οκτώ αιτήσεις, στην συντριπτική τους πλειοψηφία ντόπιων επενδυτών, για συνολικό ποσό €4.974.000 για εξαετή ομόλογα τα οποία θα λήξουν το 2025 έκανε δεκτές στις 20 Σεπτεμβρίου το Γραφείο Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, σύμφωνα με ανακοίνωση του.


Σύμφωνα με το Γραφείο Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, τερματίστηκε η λήψη αιτήσεων για αγορά εξαετών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα, της 10ης Σειράς (Οκτώβριος) 2019. 
 
«Λήφθηκαν 79 αιτήσεις κατά το μεγαλύτερο μέρος από Κύπριους πολίτες (περίπου 99%). Εγκρίθηκαν 78 αιτήσεις για συνολικό ποσό €4.974.000», αναφέρεται.
    
Οι εκδόσεις εξαετών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα συνεχίζονται με την 11η Σειρά (Νοέμβριος) 2019 Λήξης 2025, με ανώτατο όριο συνολικής έκδοσης μέχρι €5.000.000, η οποία θα εκδοθεί την 1η Νοεμβρίου 2019, με περίοδο κατάθεσης των αιτήσεων από την 2α μέχρι την 18η Οκτωβρίου 2019, προστίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE