ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένας πρώην ΑΕΛίστας που «άγγιξε» τα 10 εκ. ευρώ και κατέκτησε τρία Europa League κόντρα στον ΑΠΟΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένας πρώην ΑΕΛίστας που «άγγιξε» τα 10 εκ. ευρώ και κατέκτησε τρία Europa League κόντρα στον ΑΠΟΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

O AΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, και απέναντι του θα βρει ένα πρώην ΑΕΛίστα!

Ο λόγος, για τον κεντρικό αμυντικό της Ισπανικής ομάδας, Ντάνιελ Καρίσο. Ο Πορτογάλος, όταν ήταν 19 χρονών, ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της ομάδας της Λεμεσού, δανεικός από την Σπόρτινγκ την περίοδο 2007-2008.

Στο νησί μας, πραγματοποίησε 14 εμφανίσεις, τις 13 ως βασικός. Ο Ντάνιελ Καρίσο, είχε έρθει στην ΑΕΛ, τον Ιανουάριο του 2008. Με την πρώτη του συμμετοχή πολλοί ήταν αυτοί που κατάλαβαν πως το… παιδί έχει μέλλον. Όταν άρχισε σιγά, σιγά να γίνεται βασικός στην ομάδα της Λεμεσού, τότε άρχισε να… μιλά με τις εμφανίσεις του και αυτό φαίνεται από την καριέρα που έκανε.

Όταν επέστρεψε από την ΑΕΛ, στη Σπόρτινγκ, το καλοκαίρι του 2008, άρχισε να παίρνει συμμετοχές με την ομάδα της χώρας του. Ο Καρίσο, έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 στα «Λιοντάρια» της Πορτογαλίας και έστρεψε πολλά βλέμματα πάνω του στις 92 συμμετοχές του.

Τον Ιανουάριο του ίδιου έτους, αποκτήθηκε από τη Ρέντινγκ, με τον Πορτογάλο, να μην «στεριώνει» στην Αγγλία, πραγματοποιώντας μόνο 3 εμφανίσεις.

Έτσι το καλοκαίρι του 2013, πάει δανεικός στη Σεβίλλη, πείθει με την απόδοση του, και κάπου εκεί αρχίζει η… ανοδική πορεία, αφού απέκτησε τα δικαιώματα του η Ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2014 έναντι 1,8 εκ. ευρώ.

Τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις Europa League, γίνεται εκ των αρχηγών της ομάδας, βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας και «εκτόξευση» των μετοχών του. Ο Πορτογάλος, ανανέωσε συμβόλαιο μέχρι το 2020, ενώ για την περίπτωση του ενδιαφέρθηκαν μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, το όνομα του είχε «παίξει» και σε ρεπορτάζ του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Το 2015, σύμφωνα με το Transfermarkt, η αξία του Καρίσο, «άγγιξε» τα 10 εκ. ευρώ, ενώ τώρα βρίσκεται στα 3 εκ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top