Πρεμιέρα στο Παγκύπριο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα

Πρεμιέρα στο Παγκύπριο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα

Άρχισε σήμερα υπό την αιγίδα της ΚΟΠ το Παγκύπριο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.

Στο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος δεκαέξι ομάδες και στην πρεμιέρα αγωνίστηκαν οι ομάδες ΤΑ 8ου ΣΠ – 7η Μ/ΚΤΑΞ. Ο αγώνας έγινε στο Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας και η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε με 8-1.

Στη φωτογραφία μας οι αρχηγοί των ομάδων μαζί με τους διαιτητές πριν από την έναρξη του αγώνα.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.