Εφραίμ: «Είμαι έτοιμος όποτε με θέλει…»

Εφραίμ: «Είμαι έτοιμος όποτε με θέλει…»

Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Εφραίμ, μίλησε με το πέρας του εκτός έδρας αγώνα με τη Σεβίλλη στην κάμερα της Cytavision.

Αναλυτικά, όλα όσα ειπώθηκαν:

«Δίκαιο το αποτέλεσμα. Η Σεβίλλη είναι εξαιρετική ομάδα. Κάποιες στιγμές σταθήκαμε καλά. Δεν είναι τυχαίο που είναι εδώ. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε την δική μας ομάδα. Πάντα μπαίνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε το καλύτερο. Πρέπει να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς. Απ΄το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να προσπαθήσουμε στην συνέχεια. Είμαι έτοιμος όποτε με θέλει ο προπονητής. Περιμένω τις ευκαιρίες μου. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Ευελπιστώ ότι στην συνέχεια θα πάρουν περισσότερες χαρές από εμάς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE