Γιάκολις: «Αισθάνομαι πικρία…» – Τι είπε για τη μεγάλη ευκαιρία που είχε για το… 1-1

Γιάκολις: «Αισθάνομαι πικρία…» – Τι είπε για τη μεγάλη ευκαιρία που είχε για το… 1-1

Ο Αντόνιο Γιάκολις μίλησε στην κάμερα της Cytavision με το πέρας του εκτός έδρας αγώνα με τη Σεβίλλη.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Δουλέψαμε καλά αμυντικά και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλό στην κόντρα. Αισθάνομαι πικρία, ίσως θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Μπορούσαμε για καλύτερα πράγματα στην επίθεση. Αν δω τη στατιστική απεικόνιση του αγώνα, ήμασταν πίσω και γι΄ αυτό χάσαμε».

Για την ευκαιρία του στο 70΄ για το 1-1: «Ήταν φοβερή ευκαιρία, έκανα καλή υποδοχή, δεν περίμενα στη συνέχεια ότι θα μου έβγαινε έτσι μπροστά η μπάλα. Προχωράμε μπροστά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .