Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα με τη Λευκορωσία

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα με τη Λευκορωσία

Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου θα αρχίσει ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του αγώνα με τη Λευκορωσία στις 15 Οκτωβρίου στο Στάδιο N. Papas Group «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 και θα είναι ο τέταρτος για την Εθνική μας στη διοργάνωση.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου για την προετοιμασία κάλεσε 25 ποδοσφαιριστές και πριν από τη Λευκορωσία θα διεξαχθεί φιλικό με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα με τη Λευκορωσία:

Cambridge United FC: Τζακ Ρόουλς
Leyton Orient FC: Ρούελ Σωτηρίου
ŠKF SERED: Παναγιώτης Λουκά
ΑΕΚ: Κωνσταντίνος Αναστασίου
ΑΕΛ: Γιάννης Γερολάμου, Στυλιανός Παντελή
ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας: Μιχάλης Χριστοδούλου
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας: Μιχάλης Χριστοδούλου, Σιών Ιωάννου
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κώστας Πηλέας, Παναγιώτης Αρτυματάς, Παύλος Κορρέα
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κωνσταντίνος Σεργίου
ΑΠΟΕΛ: Χρίστος Σιέλης
ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημήτρης Δημητρίου
ΑΣΙΛ Λύσης: Ζαχαρίας Άδωνη, Πάρις Πολυκάρπου, Χρίστος Χατζηπασχάλης
ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς: Ανδρέας Παρασκευά
ΕΝ Παραλιμνίου: Ντανίλο Σπόλιαριτς
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών: Ανδρέας Νεοφύτου, Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Θεοδόσης Σιαθάς
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Κυριακίδης

Η προπόνηση της ερχόμενης Δευτέρας θα γίνει στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς. Συγκέντρωση στις 14:30 και προπόνηση στις 15:30.

Το ίδιο πρόγραμμα θα επαναληφθεί την Τρίτη και την Τετάρτη (Παρεκκλησιά) και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς. Το φιλικό θα διεξαχθεί στις 10:30πμ στα βοηθητικά γήπεδα του Μακαρείου Σταδίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE