Ξεκαθαρίζει το ΣΚΗΝΙΚΟ για το επιτελείο…

Ξεκαθαρίζει το ΣΚΗΝΙΚΟ για το επιτελείο…

Εντός της ημέρας θα κάνει συζήτηση ο Σωφρόνης Αυγουστή, με τους Κίρζη και Κονναφή, για τη στελέχωση του προπονητικού τημ. 

Είναι δεδομένο ότι δεν θα επιστρέψει ο γυμναστής Ιωακείμ Ιωακείμ, ίσως φωνάξουν ξανά τον Χρήστο Γερμανό (για τη θέση του βοηθού προπονητή).

Την άλλη θέση βοηθού θα διατηρήσει λογικά ο Μπεντόγια, όπως και ο σκάουτερ Γιώργος Ελευθερίου.

Προπονητής φυσικής κατάστασης ίσως μείνει ο Λούκας Ζένιου, ο οποίος κατείχε τη συγκεκριμένη θέση τον τελευταίο μήνα.

Θα συνεχίσει κανονικά ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Νικολάου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.