ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Χειροπέδες στον 55χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Χειροπέδες στον 55χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης

Ένταλμα σύλληψης του 55 ετών ιδιοκτήτη του καθαριστηρίου όπου εργαζόταν ο 27χρονος Ινδός, που ακρωτηριάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 4/10 εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου 5/10 η αστυνομία για υπόθεση παράνομης εργοδότησης αλλοδαπών.


Από τις έρευνες της Αστυνομίας και των λειτουργών του γραφείου εργασίας, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος Ινδός βρίσκεται στην Κύπρο ως φοιτητής και ότι εργαζόταν παράνομα στο καθαριστήριο ρούχων όπου σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο καθαριστήριο εντοπίστηκε επίσης να  εργάζεται παράνομα ένας ακόμη ομοεθνής του 27χρονου τραυματία, ο οποίος είναι επίσης δηλωμένος ως φοιτητής.

Ο 27χρονος τραυματίας, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Λευκωσίας. Τραυματίστηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ιμάντας πλυντηρίου, τράβηξε το αριστερό του χέρι, όταν ο νεαρός επιχείρησε να τοποθετήσει σ’ αυτό σεντόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE