ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Δυόμιση ώρες η κατάθεση της Σβετλάνα στο ΤΑΕ – «Είναι ανοησία ότι ζήτησα λεφτά» -VIDEO

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Δυόμιση ώρες η κατάθεση της Σβετλάνα στο ΤΑΕ – «Είναι ανοησία ότι ζήτησα λεφτά» -VIDEO

Για περίπου δύο ώρες βρισκόταν στο ΤΑΕ, η γυναίκα που δέχθηκε την φραστική επίθεση από τρεις Κύπριες στην Λάρνακα.

Μάλιστα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας που ανέλαβαν την υπόθεση, κράτησαν ως τεκμήριο το κινητό τηλέφωνο της Σβετλάνα, ώστε να ανακτήσουν το επίμαχο βίντεο. Αναμένεται να διερευνηθεί, καθώς πρέπει, αν το συγκεκριμένο οπτικό υλικό έτυχε επεξεργασίας, ή αν στο διαδίκτυο αναρτήθηκε ολόκληρο το βίντεο.

Πάντως, μιλώντας στην κάμερα του Alpha Κύπρου κατά την έξοδό της από το ΤΑΕ Λάρνακας η Σβετλάνα δήλωσε ότι νιώθει πολύ άσχημα και ότι είναι σε κατάσταση σοκ.

Αφού περιέγραψε το τι ακριβώς συνέβη, η γυναίκα από την Ρωσία ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς της μίας εκ των τριών γυναικών που τις επιτέθηκαν, αν δηλαδή ζήτησε χρήματα από αυτές.

Η ίδια απάντησε: «Όχι βέβαια. Αυτό είναι ανοησία. Απλά στο βίντεο, αν ακούσατε καλά, μου λένε να φύγω και τι περιμένω εκεί, και απαντώ ότι απλά περιμένω την Αστυνομία, τίποτε άλλο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE