ΕΛΛΑΔΑ: Τραγική κατάληξη - Δύο νεκροί από την πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγική κατάληξη - Δύο νεκροί από την πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα

Τραγική κατάληξη είχε η βουτιά ενός αυτοκινήτου στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου στη Δραπετσώνα,λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου.

Δύτες, καθώς και άνδρες του Λιμενικού έπαθαν σοκ αντικρίζοντας δυο σορούς μέσα στο βυθισμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα που ανασύρθηκαν και μεταφέρονται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής

Το αυτοκίνητο, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα, έκανε βουτιά 32 μέτρων στη θάλασσα στη Δραπετσώνα. Στην επιφάνεια της θάλασσας, εντομεταξύ, βρέθηκαν να επιπλέουν συσκευασίες ψυχοφαρμάκων.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ελλάδα, τα δύο θύματα, είναι συγγενείς δημοσιογράφου εκδότη που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο το 2016

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Προσοχή στο κενό

Προσοχή στο κενό