Επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα για ΑΕΛ με ΤΡΟΜΕΡΗ Ντιν! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα για ΑΕΛ με ΤΡΟΜΕΡΗ Ντιν! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Μετά από εκπληκτική εμφάνιση, η ΑΕΛ συνέτριψε την πρωτάρα Ανόρθωση με 87-59, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών και μπήκε με το… δεξί στη νέα σεζόν (2019-2020), παίρνοντας το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα του Γιώργου Παλάλα πήρε το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και έκανε… πάρτι στα επόμενα (τρία) δεκάλεπτα, έχοντας σε τρομερή μέρα τη Μάντισον Ντιν, η οποία έκανε double-double, πετυχαίνοντας… 38 πόντους (!) με 8/13 τρίποντα και παίρνοντας 11 ριμπάουντ, ενώ double-double έκανε και η εξαιρετική Σταύρια Κόνιαλη, που είχε 15 πόντους και 10 ασίστ!

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 41-32, 64-50, 87-59.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE