Επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα για ΑΕΛ με ΤΡΟΜΕΡΗ Ντιν! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα για ΑΕΛ με ΤΡΟΜΕΡΗ Ντιν! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Μετά από εκπληκτική εμφάνιση, η ΑΕΛ συνέτριψε την πρωτάρα Ανόρθωση με 87-59, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών και μπήκε με το… δεξί στη νέα σεζόν (2019-2020), παίρνοντας το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα του Γιώργου Παλάλα πήρε το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και έκανε… πάρτι στα επόμενα (τρία) δεκάλεπτα, έχοντας σε τρομερή μέρα τη Μάντισον Ντιν, η οποία έκανε double-double, πετυχαίνοντας… 38 πόντους (!) με 8/13 τρίποντα και παίρνοντας 11 ριμπάουντ, ενώ double-double έκανε και η εξαιρετική Σταύρια Κόνιαλη, που είχε 15 πόντους και 10 ασίστ!

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 41-32, 64-50, 87-59.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το υπουργικό του Ισραήλ ενέκρινε τη συμφωνία με τη Χαμάς - Δείτε το έγγραφο με τις υπογραφές

Το υπουργικό του Ισραήλ ενέκρινε τη συμφωνία με τη Χαμάς - Δείτε το έγγραφο με τις υπογραφές

Η κυβέρνηση του Ισραήλ ενέκρινε τα ξημερώματα τη συμφωνία με σκοπό να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση όλων των ομήρων στη Λωρίδα της Γάζας, ζωντανών και νεκρών, ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE