ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΛΕΜΕΣΟΥ: «Απείλησε να αφαιρέσει τη ζωή του γιατρού αν συνέβαινε κάτι στον πατέρα του»

ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΛΕΜΕΣΟΥ: «Απείλησε να αφαιρέσει τη ζωή του γιατρού αν συνέβαινε κάτι στον πατέρα του»

Περιστατικό κατά το οποίο συνοδός ασθενή απείλησε γιατρό στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, καταδικάζει η ΠΑΣΥΚΙ.

Σε ανακοίνωσή της η συντεχνία «καταδικάζει έντονα το γεγονός που έλαβε χώρα, εντός του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, την Κυριακή (13/10) στη νυχτερινή βάρδια, όπου συνοδός ασθενούς απείλησε να αφαιρέσει τη ζωή του επί καθήκοντι γιατρού, εάν συνέβαινε το οτιδήποτε στον πατέρα του, αφού θεώρησε ότι οι ιατροί εσκεμμένα καθυστερούσαν στην αντιμετώπιση του ασθενούς».

«Τα λόγια είναι πλέον περιττά», αναφέρεται.

Πιθανότατα, προστίθεται, «ακόμα ένα "θέατρο του παραλόγου" κατά τον κ. Υπουργό Υγείας και τους ιθύνοντες του ΟΚΥπΥ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE