Ακιντζί μετά τον σάλο για την ανάρτηση: «Το μήνυμα μου παρεξηγήθηκε λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης»

Ακιντζί μετά τον σάλο για την ανάρτηση: «Το μήνυμα μου παρεξηγήθηκε λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης»

Την θέση ότι οι δηλώσεις του σχετικά με την επίθεση της Τουρκίας στη Συρία έχουν παρεξηγηθεί και ότι στην αναφορά του για διάλογο δεν εννοούσε τον διάλογο με την οργάνωση ΡΚΚ, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί στην τουρκική «Χαμπέρ Τούρκ».

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το Σάββατο, ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί ανέφερε μεταξύ άλλων, σχετικά με τη στρατιωτική επιθετική επιχείρηση της Τουρκίας στη Συρία, ότι σε έναν πόλεμο αυτό που τρέχει είναι αίμα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί, ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε και στα κατεχόμενα και στην Τουρκία η ανάρτηση του είπε ότι ο ίδιος «όπως είπα και στον κ. Ερντογάν και θα το λέω πάντα, δεν χρειάζονται οι πόλεμοι, δεν χρειάζονται νέα θύματα. Αυτή είναι μια άποψη μου που στηρίζω και επαναλαμβάνω πάντοτε».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE