Νέα παράταση απο την ΚΟΠ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Νέα παράταση απο την ΚΟΠ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Η νέα ανακοίνωση της ΚΟΠ για παράταση της υποβολής αίτησης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτά που είχαμε γράψει στην σελίδα μας πριν από περίπου 10 μέρες πως η CYTA κάνει δεύτερες σκέψεις και πιθανόν να μην υποβάλει και αίτηση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα .

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ αναφέρει

H ΚΟΠ ανακοινώνει ότι μετά από αίτημα ενδιαφερόμενου μέρους, αποφασίσθηκε όπως μετατεθεί η τελευταία ημέρα υποβολής των προσφορών για την παραχώρηση δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019, με τρόπον ώστε η τελευταία μέρα να είναι 03.04.2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, αντί στις 27.03.2015 το μεσημέρι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE