Βγήκαν για μπύρες στο Μάντσεστερ και βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη

Βγήκαν για μπύρες στο Μάντσεστερ και βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη

Σε κατάσταση μέθης, πολλά μπορεί να κάνει ο άνθρωπος, όπως να σκαρφιστεί πρωτότυπες ιδέες. Για παράδειγμα ένα… αυθόρμητο ταξίδι στην Ταϊλάνδη με τα φιλαράκια!

Ο 33χρονος Βρετανός Phillip Boyle έκανε ακριβώς αυτό, μετά από μια επεισοδιακή, όπως αποδείχθηκε, νύχτα με τη παρέα του.

Τα φιλαράκια άρχισαν να πίνουν σαν να μην υπάρχει αύριο, και χωρίς να το πολύ-καταλάβουν, βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη! Ο Phillip είπε σε μέσο της χώρας του, στη Βρετανία, ότι η βραδιά ξεκίνησε χαλαρά με μερικές μπύρες αλλά λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας από την παρέα κάλεσε ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

«Μετά από αρκετό χαβαλέ, ο Jamie ρώτησε αν έχουμε διαβατήριο και πως θα ήταν εκπληκτική ιδέα αν πηγαίναμε στην Ταϊλάνδη», είπε ο νεαρός στην GazetteLive.  «Ήταν μια κακή ιδέα, της τελευταίας στιγμής- αλλά από εκείνες τις κακές ιδέες που εξελίσσονται σε εκπληκτικές», πρόσθεσε ο νεαρός. Η παρέα επέστρεψε απόψε στην πατρίδα μετά από ένα τρελό ταξίδι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE