Η Μόσχα αναμένει ότι οι τουρκικές επιχειρήσεις στη Συρία θα είναι αναλογικές προς τον σκοπό τήρησης της ασφάλειας

Η Μόσχα αναμένει ότι οι τουρκικές επιχειρήσεις στη Συρία θα είναι αναλογικές προς τον σκοπό τήρησης της ασφάλειας

 Η Μόσχα ελπίζει ότι οι τουρκικές επιχειρήσεις στη Συρία θα είναι αναλογικές προς τον σκοπό της διατήρησης της ασφάλειας, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο κ. Πεσκόφ είπε ότι «σεβόμαστε το δικαίωμα της Τουρκίας να λάβει μέτρα για διαφυλάξει την ασφάλειάς της, αλλά αναμένουμε ότι η επιχείρηση [στη Συρία] θα είναι αναλογική προς στον σκοπό της διατήρησης της ασφάλειας».

Υπενθύμισε εξάλλου ότι κατά τη συνομιλία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την Τρίτη, ο Ρώσος ηγέτης εξέφρασε την ελπίδα ότι η επιχείρηση δεν θα βλάψει τη διαδικασία πολιτικής διευθέτησης στη Συρία.

Ερωτηθείς πόσο μπορεί να διαρκέσουν οι τουρκικές επιχειρήσεις, ο κ. Πεσκόφ είπε ότι «είναι δύσκολο να πει κανείς οτιδήποτε για το χρονικό διάστημα"

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE