ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 41χρονος για απόσπαση χρημάτων εταιρεία του εργοδότη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 41χρονος για απόσπαση χρημάτων εταιρεία του εργοδότη

 Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 41χρονου, που φέρεται να χρέωνε την πιστωτική κάρτα της εταιρείας στην οποίαν εργαζόταν και να αγόραζε διάφορα προϊόντα μέσω διαδικτυακών ιστοσελίδων.

Ο 41χρονος συνελήφθη την Τρίτη 15/10, έπειτα από σχετική καταγγελία από διευθυντή εταιρείας στη Λεμεσό, για την οποία ο ύποπτος εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος φαίνεται πως σε διάφορες περιπτώσεις, κατά τα έτη 2018 και 2019, χρέωσε πιστωτική κάρτα της εταιρείας με διάφορα χρηματικά ποσά για μεταφορά χρημάτων και αγορά προϊόντων μέσω διαδικτυακών ιστοσελίδων.

 Ο 41χρονος φέρεται, επίσης, να πλαστογράφησε σε έγγραφα, την υπογραφή διευθυντή της εταιρείας, και να εξασφάλισε έτσι την αγορά προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, χρεώνοντας την εταιρεία.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε σήμερα την 6ήμερη κράτησή του. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της κλοπής από αντιπρόσωπο, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και αδικημάτων που αφορούν στον Νόμο κατά του διαδικτυακού εγκλήματος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE