Παρά τα καπρίτσια του ο Ερντογάν θα δει τελικά Πενς και Πομπέο

Παρά τα καπρίτσια του ο Ερντογάν θα δει τελικά Πενς και Πομπέο

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα συναντήσει τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς και τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο, δήλωσε μέσω τουίτερ ο διευθυντής επικοινωνίας του γραφείου του Φαχρετίν Αλτούν, ανασκευάζοντας προηγούμενες δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν στο Sky News.

Ο Φαχρετίν Αλτούν ανέβασε μάλιστα και βίντεο στον λογαριασμό του στο τουίτερ στ,ο οποίο ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρει σε Τούρκους δημοσιογράφους “εγώ αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να συναντηθώ με κανέναν πλην του Μάικ Πενς και του Πομπέο”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE