ΛΑΡΝΑΚΑ: Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα

 Πυρκαγιά ξέσπασε σε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Σερρών στην περιοχή "Καμάρες" της Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η ώρα 03.11 τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/10) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε δρόμο στην οδό Σερρών στην περιοχή "Καμάρες" της Αραδίππου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.26.

Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάστηκε να γίνει χρήση αναπνευστικών συσκευών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Παρασκευή (18/10) σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE