Συνελήφθη στην Ολλανδία ο Ε/κ Χαράλαμπος Σάκκος – Καταζητείτο για τον θάνατο 18χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνελήφθη στην Ολλανδία ο Ε/κ Χαράλαμπος Σάκκος – Καταζητείτο για τον θάνατο 18χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Χαράλαμπος Σάκκος από το Τραχώνι, καταζητείτο από τις Αρχές της Κύπρου για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τον θάνατο, του 18χρονου Ιωάννη Ασιήκκη.

Σε βάρος του διερευνόνται αδικήματα για υπόθεση ανθρωποκτονίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 14 Ιουνίου, 2018 στη Λεμεσό.

O Σάκκος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (17/10) στην Ολλανδία.

Μετά την σύλληψή του, αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για έκδοσή του στην Κύπρου.

Θυμίζομουμε ότι για την ίδια υπόθεση κατηγορήθηκαν άλλα τρία πρόσωπα από την Συρία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE