ΠΡΩΤΗ φορά με Ντολ ο Βούρος!

ΠΡΩΤΗ φορά με Ντολ ο Βούρος!

Ο Πραξιτέλης Βούρος παίρνει φανέλα βασικού από τον Τόμας Ντολ, και βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ πρώτη φορά με τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο.

Ο Ελλαδίτης, τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί, ήταν στην ήττα από την Καραμπάχ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στο 2-1 των Αζέρων στο ΓΣΠ στις 6/8, όταν ακόμα ήταν στην άκρη του πάγκου ο Πάολο Τραμετσάνι.

Πλέον, ο Βούρος, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Τόμας Ντολ του δίνει… ψήφο εμπιστοσύνης, έπειτα από δύο μήνες και 2 μήνες και 13 μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE