Πρώτες ήττες για Χαλκάνορα, ΠΑΕΕΚ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Πρώτες ήττες για Χαλκάνορα, ΠΑΕΕΚ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με τις αναμετρήσεις της τέταρτης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Πρώτες ήττες για τον Χαλκάνορα και την ΠΑΕΕΚ, στους εννέα βαθμούς μαζί με τον Χαλκάνορα στην κορυφή η Ελπίδα Αστρομερίτη.

Με γκολ του Πανου Δημητρίου στο 81ο λεπτό η ΜΕΑΠ νίκησε με 1-0 τον Χαλκάνορα στο γειτονικό ντέρμπι, εκτός έδρας ήττα της ΠΑΕΕΚ από τον Κορμακίτη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

ΜΕΑΠ – Χαλκάνορας…1-0
Ο Κορμακίτης – ΠΑΕΕΚ…1-0
Εθνικός Άσσιας – Αχυρώνας Λιοπετρίου…1-2
Εληά Λυθροδόντα – ΑΠΟΝΑ…0-0
Ελπίδα Αστρομερίτη – Διγενής Ορόκλινης…3-2
ΕΝΑΔ – Κούρρης Ερήμης…2-2
ΘΟΪ Λακατάμιας – ΠΟ Ορμήδειας…0-0
Ηρακλής Γερολάκκου – Αμαθούς (Κυριακή)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE