ΚΥΠΡΟΣ: Τι άφησε πίσω της η καταιγίδα - Ζημιές, χαλάζι σε μέγεθος μανταρινιού και εντυπωσιακά πλάνα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τι άφησε πίσω της η καταιγίδα - Ζημιές, χαλάζι σε μέγεθος μανταρινιού και εντυπωσιακά πλάνα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η κακοκαιρία που επηρεάσε όλη την Κύπρο το μεσημέρι της Κυριακής (20/10) συνοδεύτηκε από ισχυρές βροχοπτώσεις και χαλαζόπτωση.

Η ατμόσφαιρα μύρισε φθινόπωρο, ενώ οι καιρικές συνθήκες έστειλαν μήνυμα στις τοπικές αρχές ώστε να προβούν σε διευθετήσεις  ενόψει χειμώνα.

Δεν ήταν λίγες και οι πλημμύρες κάτι που ανάγκασε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην τύχουν απρόοπτα στους δρόμους και να μην θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας του καιρού.

Υλικές ζημίες όμως υπήρξαν και σε πολλά σπίτια της Κύπρου. Είναι ενδεικτικές οι εικόνες από την Ελεύθερη Αμμόχωστου, όπου έπεσε χαλάζι σε μέγεθος μανταρινιού σε ορισμένες περιπτώσεις.

Δείτε μερικές φωτογραφίες που δημοσίευσαν πολίτες από όλοι την Κύπρο στην Ομάδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο Facebook:

Στη φωτογραφία πιο κάτω, απεικονίζεται ζημιά που έγινε σε υποστατικό με αμίαντο στο Φρέναρος. Το χαλάζι προκάλεσε τρύπα στο εσωτερικό του υποστατικού:

Στην ορεινή Λεμεσο, η χαλαζόπτωση προκαλεί τη ψευδαίσθηση ότι χιόνισε:

Στο Φρέναρος έπεσε χαλάζι σε μέγεθος μανταρινιού:

Από το Λιοπέτρι η επόμενη φωτογραφία:

Πυκνή χαλαζόπτωση στη Σωτήρα:

Εντυπωσιακό πλάνο από το Κολόσσι:

Φωτογραφία από Τερσεφάνου:

Πιο κάτω, πλάνα από άλλες περιοχές της Κύπρου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE