Ερντογάν: Αν δεν εφαρμοστεί η συμφωνία θα συνεχίσουμε την επιχείρηση

Ερντογάν: Αν δεν εφαρμοστεί η συμφωνία θα συνεχίσουμε την επιχείρηση

Αν εφαρμοστεί η συμφωνία, τί ωραία, αν δεν εφαρμοστεί όμως, μόλις τελειώσουν οι 120 ώρες, θα συνεχίσουμε την επιχείρηση από εκεί που έμεινε”, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ομιλία του από τη Ρίζε (Ριζούντα) της Τουρκίας, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως η Τουρκία δεν είναι πλέον η Τουρκία που ήταν πριν 17 χρόνια.
 
“Στα εθνικά θέματα είμαστε μια χώρα που παίρνει μόνη της τις δικές της αποφάσεις. Δεν χρειαζόμαστε την άδεια κανενός”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.
 
 Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι “μέσα σε 9 μέρες εξολοθρεύσαμε 765 τρομοκράτες και απελευθερώσαμε 1500 τ. χλμ”.
 
“Δεν συνάψαμε συμφωνία με την τρομοκρατική οργάνωση, συμφωνήσαμε με τις ΗΠΑ. Εδώ κάποιοι διαστρεβλώνουν τα πράγματα, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει”, ανέφερε.
 
Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ακόμη ότι αυτό που περιμένουν από τους συμμάχους τους, τους Αμερικανούς, είναι να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους αυτή τη φορά. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE