ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκινητική κίνηση για τον Κόκο στο Ανόρθωση-Ομόνοια – Έτσι είδε την αγαπημένη του «Κυρία»!

Συγκινητική κίνηση για τον Κόκο στο Ανόρθωση-Ομόνοια – Έτσι είδε την αγαπημένη του «Κυρία»!

Με πρωτοβουλία των οργανωμένων της Ανόρθωσης ο γνωστός Ανορθωσιάτης, Κόκος βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας στον αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Στον χθεσινό αγώνα μετά από πρωτοβουλία του οργανισμού μας και σε συνέχεια της επίσκεψης του κλιμακίου μας Famagusta Ghetto, ο γνωστός σε όλους μας ΚΟΚΟΣ, βρέθηκε δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Αντιπροσωπεία από το Famagusta Ghetto τον συνόδευσε σε ένα σημαντικό παιχνίδι γι’ αυτόν για όσους θυμούνται ενεργά τον ΚΟΚΟ στα γήπεδα όλης της Κύπρου.

Αυτό συνέβηκε παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν πλέον στα γήπεδα μας με την κάρτα οπαδού και την πάγια θέση μας. Να ευχαριστήσουμε όμως όσους βοήθησαν στο να επιτευχθεί η χθεσινή πράξη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top