Ο Μηνά… 100άρισε και δεν τον ξέχασαν – Το γιόρτασαν μετά το διπλό στο Παραλίμνι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Μηνά… 100άρισε και δεν τον ξέχασαν – Το γιόρτασαν μετά το διπλό στο Παραλίμνι! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο παιχνίδι της Κυριακής (20/10) με την ΕΝΠ ο Α’ βοηθός προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Κωνσταντίνος Μηνά συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στον ερυθρόλευκο πάγκο και το συνδύασε με νίκη ενώ το ΔΣ και οι συνεργάτες του δεν τον ξέχασαν.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Νέα Σαλαμίνα τίμησε τον Μηνά για τις 100 συμμετοχές του στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα μετά τη νίκη της ομάδας στο Παραλίμνι πόζαρε για φωτογραφίες κρατώντας και την αναμνηστική φανέλα με τον αριθμό 100 που του χάρισαν οι συνεργάτες και η διοίκηση της ομάδας.

Το κλίμα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα και φαίνεται μέσα και από αυτές τις κινήσεις.

Δείτε φωτογραφίες με τον πρόεδρο Θουκή Θουκυδίδη, τον αντιπρόεδρο Γιάννο Χρυσοστόμου, τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαιωάννου, τον έφορο Μιχάλη Μελεμενή, τον εκ. τύπου Δημήτρη Λάζο και τους συνεργάτες του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE