Ιδιάκεθ: «Δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα»

Ιδιάκεθ: «Δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα»

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δήλωσε τα πιο κάτω μετά το τέλος του ματς απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Τι είπε: 

«Πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Η ΑΕΛ μας πίεσε πολύ καλά και δεν μας επέτρεψε να κάνουμε παιχνίδι από την άμυνα. Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, όταν πήραμε το πλεονέκτημα δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε. Είχαν και οι δύο ομάδες τις ευκαιρίες τους. Ήταν δύσκολο γιατί χάσαμε τον Πλάνας και είχαμε προβλήματα με τον Φακούντο και τον Ραούλ. Δεν είναι άσχημο το ισόπαλο αποτέλεσμα, αν και θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΛ σε μία δύσκολη έδρα».

Τι γίνεται με τους τραυματίες; Επιστρέφουν κάποιοι; «Πρέπει να το δούμε με τους γιατρούς. Ο Πλάνας ένιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή. Όσοι ήταν σήμερα απόντες θα τους δούμε μέσα στη βδομάδα».
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η περαιτέρω εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υπουργό Ενέργειας του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Σαάντι, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

BEST OF TOTHEMAONLINE