Κέρκεζ: «Μερικοί πρέπει να σκέφτονται δύο φορές»

Κέρκεζ: «Μερικοί πρέπει να σκέφτονται δύο φορές»

Όλα όσα είπε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά: 

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είναι αλήθεια ότι είναι σκληρό παιχνίδι. Όποτε παίζουμε με την ΑΕΚ είτε εδώ είτε στην Αρένα είναι ενδιαφέρον. Ξέραμε καλά πως έπρεπε να πιέσουμε καλά την ΑΕΚ για να μην έχουν την ευκαιρία να βγουν μπροστά. Ήταν αρκετά ενδιαφέρον, μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις αλλά είχε ρυθμό και ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι το απόλαυσαν όσοι το είδαν. Μετά την Νέα Σαλαμίνα ήταν κάπως Παναγία μου. Επειδή έδωσα την ευθύνη, αλλά ξέρω πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές μου. Είδατε σήμερα πως έδωσαν τα πάντα και τους συγχαίρω. Μερικοί άνθρωποι πριν ξεκινήσουν να γράφουν πρέπει να σκεφτούν δύο φορές. Συγχαρητήρια στον Ιδιάκεθ και την ομάδα του. Μετά από αρκετό καιρό ένιωσα ότι οι οπαδοί μας, μας υποστήριξαν. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ».

Οι τραυματίες; «Θέλουν τρεις εβδομάδες ο Αβραάμ και ο Ντόσα. Ο Αντάμοβιτς ξεκινά αύριο προπόνηση και θα χρειαστεί λίγο χρόνο. Για τον Γκοντάλ θα πρέπει να δούμε με τον γιατρό πως είναι».
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Πολύ σύντομα αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κράτους μέσα από τις μεταρρυθμίσεις είναι συνεχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE