Το… ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ με Κέρκεζ

Το… ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ με Κέρκεζ

Η ΑΕΛ έφερε ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Για μερικούς οπαδούς των κυπελλούχων, ήταν λες και η ομάδα τους ηττήθηκε με καθαρό σκορ. 

Ακούσαμε και διαβάσαμε… τρελές και «περίεργες» απόψεις στη διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Κατηγορούσαν τον προπονητή Ντούσαν Κέρκεζ, ότι τάχα μου, το… διαχειρίστηκε πολύ συντηρητικά το ματς, ότι δεν αξιοποίησε δεόντως τις πολλές απουσίες της ΑΕΚ και διάφορα άλλα «κουφά».

Το έχουν…παρατραβήξει κάποιοι με τον Βόσνιο τεχνικό, τον αντιμετωπίζουν λες και είναι προπονητής της πλάκας.

Δεν λέμε ότι είναι ο κορυφαίος που κυκλοφορεί στην «πιάτσα» του νησιού, αλλά ας του δείξουν λίγο παραπάνω σεβασμό.

Καλό να είναι να λαμβάνουν υπόψη, μέσα σε ποιες συνθήκες εργάζεται.

Δεν έχει τα ίδια «προνόμια» (οικονομικά κι άλλα) των συναδέλφων του, που εργάζονται σε άλλες μεγάλες ομάδες.

Τον χαρακτηρισμό του «ήρωα» που του δίδουν άλλοι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας, δεν τον υιοθετούμε. Μας φαίνεται λίγο υπερβολικός.

Όμως, είναι το λιγότερο αχαριστία να λένε και να γράφουν μερικοί, ότι δεν σκαμπάζει από προπονητική.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.