Ανόρθωση: Ακόμη δεν κρίθηκε τίποτα...

Ανόρθωση: Ακόμη δεν κρίθηκε τίποτα...

Η προσπάθεια της Ανόρθωσης για έξοδο στην Ευρώπη έχει δυσκολέψει μετά την εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν έχει κριθεί και η ομάδα θα παλέψει μέχρι το φινάλε για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Ανόρθωση βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και δύο από την Ομόνοια, με επτά αγώνες να απομένουν.

Το συγκρότημα του Αντρέ Πάους έχει μπροστά του την δύσκολη αποστολή με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό και θέλει να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από τη Λεμεσό. Από την στιγμή που απομένουν μόνο ντέρμπι, για να πετύχει τον στόχο της η «Κυρία» θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και το πιο σημαντικό, να είναι ουσιαστική.

Παράλληλα με το αγωνιστικό, στην ομάδα συνεχίζονται οι προσπάθειες για οικονομική εξυγίανση, με βάση το σχέδιο που υπάρχει από την διοίκηση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE