ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Φαντάζεται κανείς το σοκ που έπαθε ο συγκεκριμένος, σε γραφείο τελετών στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας, όταν άκουσε μία φωνή από το φέρετρο να ρωτάει «Πού είμαι;»! Ηταν μία ηλικιωμένη γυναίκα που μόλις είχε μεταφερθεί από τον οίκο ευγηρίας όπου ζούσε, αφού πρώτα διαπιστώθηκε- λανθασμένα κατά τα φαινόμενα - ο θάνατός της.
Μόλις άκουσε την ερώτηση, ο νεκροθάφτης λιποθύμησε από το σοκ. Όταν συνήλθε, είδε τη γυναίκα ξαπλωμένη στο φέρετρο, με ανοιχτά τα μάτια. Αμέσως κάλεσε το ασθενοφόρο και η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα όμως άφησε πράγματι την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Metro.»

Τώρα διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί γιατί η γυναίκα κατέληξε στο γραφείο τελετών, παρότι δεν ήταν νεκρή. Από τον οίκο ευγηρίας ισχυρίζονται ότι μία εργαζόμενη την βρήκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, χωρίς να αναπνέει και ο γιατρός που κλήθηκε διαπίστωσε το θάνατό της, αλλά προφανώς έκανε τραγικό λάθος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




