ΚΥΠΡΟΣ: Άρχισαν να «πλήττουν» το νησί τα έντονα καιρικά φαινόμενα- Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άρχισαν να «πλήττουν» το νησί τα έντονα καιρικά φαινόμενα- Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επιβεβαιώθηκε η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (23/10) και ήδη σε πολλά σημεία του νησιού παρατηρείται έντονη βροχόπτωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν «κτυπήσει» πρώτα τη Λεμεσό με ισχυρούς ανέμους και βροντές, ενώ το έγκυρο Kitas Weather έχει εκδώσει προειδοποίηση ονομάζονται το καιρικό φαινόμενο «Θησέας».

Ήδη ο κυκλικός κόμβος Αγ΄. Νικολάου στη Λεμεσό έχει μετατραπεί σε λίμνη, αφού ή εντονη βροχόπτωση προκάλεσε μέσα σε λίγα λεπτά πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων από τη συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με την μετεωολογική υπηρεσία το βράδυ της Τετάρτης 23/10 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Το πιο πάνω στιγμιότυπο είναι οπτικό υλικό που δημοσιεύτηκε στην ομάδα "ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ" στο fb και αποδίδει την εικόνα που επικρατούσε στην κεντρική Λεμεσό αργά το απόγευμα (23/10).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE