ΛΕΜΕΣΟΣ: Επί ποδός η Πυροσβεστική Υπηρεσία- Ανταποκρίθηκε σε 20 κλήσεις- Περισσότερες οι περιοχές χωρίς ρεύμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επί ποδός η Πυροσβεστική Υπηρεσία- Ανταποκρίθηκε σε 20 κλήσεις- Περισσότερες οι περιοχές χωρίς ρεύμα

 

 
Σύμφωνα με τον κ.Κεττή, τέσσερα συνεργεία βρίσκονται επί ποδός και με τη συνδρομή της Πολιτικής Άμυνας έχουν ανταποκριθεί, μέχρι στιγμής, σε 20 περιστατικά που αφορούν μετακίνηση δέντρων που αποκόπηκαν και παραπηγμάτων, καθώς και άντλησης νερού από πλημμυρισμένα υποστατικά.
 
Εν τω μεταξύ, έχει αυξηθεί ο αριθμός των περιοχών που παρατηρείται διακοπή της ηλεκτροδότησης, αφού σύμφωνα με την ΑΗΚ, βλάβες έχουν επηρεάσει τις περιοχές Αγίου Ιωάννη, Αποστόλου Πέτρου και Παύλου και Αγίας Φυλάξεως στο Δήμο Λεμεσού, περιοχές των Δήμων Αγίου Αθανασίου, Κάτω Πολεμιδιών και Μέσα Γειτονιάς, την περιοχή του ποταμού Γερμασόγειας, ως επίσης και τις κοινότητες Καλού Χωριού, Λουβαρά, Τριμήκληνης, Άγιου Μάμα,  Άγιου Κωνσταντίνου, Ζωοπηγής και  Άγιου Παύλου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE