Νεκρός ο Αντώνης Βοντιτσιάνος – Επρόκειτο να ταξιδέψει με τη σύζυγο του για τον Καναδά

Νεκρός ο Αντώνης Βοντιτσιάνος – Επρόκειτο να ταξιδέψει με τη σύζυγο του για τον Καναδά

Στη δημοσιότητα είναι το όνομα του αδικοχαμένου 80χρόνου που εντοπίστηκε το μεσημέρι να επιπλέει αναίσθητος στη θάλασσα στη περιοχή Λούμα στην Ορμήδεια, έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας. Πρόκειται για τον Αντώνη Βοντιτσιανό, κάτοικο Καναδά, ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές και θα αναχωρούσε αύριο.

Όπως ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Δεκέλειας Αντρέας Πιτσιλλίδης γύρω στις 13.10, άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο Ορμήδειας – Δεκέλειας, στην περιοχή Λούμα στην Ορμήδεια, αντιλήφθηκε ένα πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα.

Ο οδηγός κάλεσε την Αστυνομία και μέλη των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, στην δικαιοδοσία των οποίων εμπίπτει η συγκεκριμένη περιοχή, μετέβησαν στην σκηνή όπου στη θάλασσα επικρατούσε τρικυμία.

Επί τόπου κλήθηκε το ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης των Βάσεων και γύρω στις 14.45 έγινε κατορθωτή η ανάσυρση της σορού από τη θάλασσα, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία των Βάσεων εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο, ωστόσο οι έρευνες προσανατολίζονται στον αφύσικο θάνατο.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του ηλικιωμένου θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του, σε μεταγενέστερο στάδιο από ιατροδικαστή που κλήθηκε από την Αθήνα.

 *Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.