Συνεχίζονται τα… νυχτοπερπατήματα στο «τριφύλλι» – Παραβίασαν το νυχτερινό ωράριο και έγιναν τσακωτοί

Συνεχίζονται τα… νυχτοπερπατήματα στο «τριφύλλι» – Παραβίασαν το νυχτερινό ωράριο και έγιναν τσακωτοί

Μία νέα πορεία έχει αρχίσει να χαράζει ο Παναθηναϊκός, μετά τη φυγή του Νίκου Νταμπίζα, με όλα πλέον να περνούν από τα χέρια του Γιώργου Δώνη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», έχουν γίνει κάποια πράγματα, τα οποία μάλιστα πέρασαν στα ψιλά.

Κάτι που σίγουρα, δεν θα έπρεπε να γίνει, τουλάχιστον όχι βάσει του πολύ πρόσφατου ιστορικού στ’ αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά την εμφάνιση και το «διπλό» στο Περιστέρι, πανηγυρίζοντες παίκτες του «τριφυλλιού» παραβίασαν το νυχτερινό ωράριο, έγιναν τσακωτοί και τους ανακοινώθηκε η επιβολή προβλεπόμενου προστίμου.

«Σεσημασμένοι» οι περισσότεροι, το θέμα είναι πως με ή χωρίς Νταμπίζα, η κατάσταση με τα νυχτοπερπατήματα δεν συμμαζεύεται.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE