Τελευταία μέρα ξεκούρασης

Τελευταία μέρα ξεκούρασης

Την τελευταία μέρα του τριήμερου ρεπό που τους έδωσε ο Τόρστεν Φινκ απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιστρέφουν το απόγευμα της Δευτέρας στον Αρχάγγελο και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους για τη δύσκολη έξοδο που έχουν ενώπιον τους το Σάββατο, όπου θα αντιμετωπίσουν στο ΓΣΖ την ΑΕΚ.

Ο Τόρστεν Φινκ θα έχει αυξημένες επιλογές στη διάθεση του καθώς μετρά σημαντικές επιστροφές και θα έχει τη δυνατότητα να κάνει καλύτερες επιλογές για την ενδεκάδα. Επιστρέφει ο Κακά που έχει εκτίσει την ποινή του, οι Αμορίν, Τζιμπούρ και Πάρντο αναμένεται να είναι έτοιμοι, ενώ καλές πιθανότητες να προλάβει έχει και ο Τζιμπούρ. Η συμμετοχή του Εφραίμ είναι αμφίβολη και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει αρχές της βδομάδας.

Έχουν πλήρη επίγνωση στο ΑΠΟΕΛ ότι ο βαθμός δυσκολίας της αποστολής τους είναι εξαιρετικά δύσκολος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πάρει το διπλό και θα αποκομίσει πολλά οφέλη για τη συνέχεια.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE