Γκάφα ολκής. Έπαιξαν λάθος ύμνο οι Αμερικανοί (video)

Γκάφα ολκής. Έπαιξαν λάθος ύμνο οι Αμερικανοί (video)

Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν οι Αμερικανοί διοργανωτές του φιλικού της Αργεντινής με το Ελ Σαλβαδόρ.

Ο αγώνας έγινε στην Ουάσινγκτον και  η μπάντα που βρέθηκε στο  γήπεδο για  την ανάκρουση των  εθνικών ύμνων των δύο αντιπάλων  αντί για εκείνον της ομάδας της Κεντρικής Αμερικής   έπαιξε αυτόν του …Καζακστάν.

Με τους παίκτες του Ελ Σαλβαδόρ να δείχνει την έκπληξη τους στο όλο σκηνικό που αναμφίβολα εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους διοργανωτές ενός  σημαντικού φιλικού αγώνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE