Συμμετοχή στην εκστρατεία PASYKAF 2019

Συμμετοχή στην εκστρατεία PASYKAF 2019

Για ακόμη μια χρονιά φοιτητές και καθηγητές του American College έδωσαν το παρόν στην εκστρατεία του Παγκύπριο Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

 

Έτσι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και για τέσσερεις ώρες, η εθελοντές μας μαζεύτηκαν στην είσοδο του πολυκαταστήματος Jumbo στο Στρόβολο και προώθησαν τα γνωστά κουπόνια εισφοράς του Συνδέσμου.



Στο τέλος της ημέρες, τα χαμόγελα ήταν μεγάλα, αφού μαζεύτηκαν πάνω από 750 ευρώ για των λειτουργιών του ΠΑΣΥΚΑΦ, όπως ψυχολογικές υπηρεσίες, εξειδικευμένη νοσηλευτική υποστήριξη, φυσικοθεραπεία και κλινικές λεμφοιδήματος.

Αξίζει να αναφερθεί πως όλοι οι εθελοντές θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE