ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 48χρονο- Προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό άντρα έξω από περίπτερο

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 48χρονο- Προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό άντρα έξω από περίπτερο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 48 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αδίκημα διαπράχθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2019 στην Πόλη Χρυσοχούς έξω από περίπτερο. Εναντίον του 48χρονου που κατάγεται από την Αρμενία, προέκυψε μαρτυρία  και αυτός  συνελήφθη στις 11:35 της Τετάρτης 30/10 στην Πόλη Χρυσοχούς.

Ο παραπονούμενος, που κατάγεται από τη Ρουμανία, κατήγγειλε ότι χωρίς αιτία, ενώ βρισκόταν έξω από το περίπτερο, ο 48χρονος του επιτέθηκε κλωτσώντας τον.

Ακολούθως ο παραπονούμενος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Π. Χρυσοχούς όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός υπέστη κατάγματα στα πλευρά. 

Ανακρινόμενος ο 48χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE