ΣΥΡΙΑ: Ο κυβερνητικός στρατός συγκρούεται με τουρκικές δυνάμεις

ΣΥΡΙΑ: Ο κυβερνητικός στρατός συγκρούεται με τουρκικές δυνάμεις

Συριακά κυβερνητικά στρατεύματα έχουν εμπλακεί και την Τετάρτη 30/10 σε σφοδρές συγκρούσεις με τουρκικές δυνάμεις στην ύπαιθρο γύρω από τη μεθοριακή πόλη Ρας αλ-Άιν.δ

Στη συγκεκριμένη περιοχή η Άγκυρα διεξάγει στρατιωτική επίθεση με στόχο να δημιουργήσει μια «ασφαλή» ζώνη, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες ωστόσο υποστηριζόμενοι από την Τουρκία αντάρτες δήλωσαν πως συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα κατά διαστήματα τις τελευταίες ημέρες με συριακά στρατεύματα νότια της Ρας αλ-Άιν, η οποία ελεγχόταν από τις δυνάμεις των Κούρδων της Συρίας και κατελήφθη.

Κατόπιν συμφωνίας των κουρδικών δυνάμεων, συριακά στρατεύματα έχουν προωθηθεί για καταλάβουν θέσεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.