Ο λαϊκός Αβέρωφ και ο luxury Αβέρωφ

Ο λαϊκός Αβέρωφ και ο luxury Αβέρωφ

Στην αρχή μας φάνηκε κάπως κλισέ, αλλά δεν είναι έτσι. Ο Αβέρωφ πάνω σε τρακτέρ σαν ένας κοινός αγρότης, να οργώνει χωράφια και να ασχολείται με τις πατάτες. Τον είδαμε μετά να φουρνίζει φρέσκο ψωμάκι από αυτό που τρώει ο λαουτζίκος και λέμε: "Ρε μπας και;".

Μετά τον είδαμε να επισκέπτεται μελίσσια στα Λατσιά, να κυκλοφορεί μέσα στην πλημμυρισμένη Λεμεσό και σήμερα να περπατά αμέριμνος με το καφεδάκι του στη Λευκωσία (υπήρχε φωτογραφικός φακός κοντά).

Άυριο μπορεί να τον δούμε σε καμιά οικοδομή να παλεύει για το μεροκάματο, όπως όλους εμάς. 

Αυτός είναι ο λαϊκός Αβέρωφ.

Υπάρχει όμως και ο Luxury Αβέρωφ και μπορείτε να τον δείτε και μόνοι σας εδώ.

Α.Π

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Προσοχή στο κενό

Προσοχή στο κενό