ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς υποτίμηση… Ο Μαργκάσα ρε ρόλο τζόκερ και τα δύο σενάρια στο πλάνο του Τιμούρ!

Χωρίς υποτίμηση… Ο Μαργκάσα ρε ρόλο τζόκερ και τα δύο σενάρια στο πλάνο του Τιμούρ!

Με πάσα σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υποτίμησης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο «Παπαδόπουλος» (18:00-Cablenet Sports 1HD) η Ανόρθωση.

Η εξάρα επί της Δόξας σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας όμως ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει πως δεν θα είναι κάθε εβδομάδα… περίπατος. Ο Ολυμπιακός έδειξε και με την Ομόνοια πως είναι σκληροτράχηλη ομάδα και για αυτό το λόγο δεν θέλει να παρασυρθεί η ομάδα του από τον ενθουσιασμό και να υποτιμήσει το ματς.

Η Ανόρθωση θέλει να παραμείνει μόνη στην κορυφή και έδειξε ότι φέτος στο «Παπαδόπουλος» δεν αστειεύεται.

Στα αγωνιστικά ο Οκριασβίλι θα είναι και πάλι εκτός ενώ ο Σελίν κάνει αγώνα δρόμου όμως δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα με τον Μαργκάσα να παίρνει ρόλο αριστερού μπακ μετά από καιρό. Είναι γνωστό ότι ο Κυπροποιημένος μέσος είναι παίκτης… τζόκερ και μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και αυτό είναι κάτι που τον κάνει πολύτιμο για τον Τιμούρ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βργκοτς-Σίλντενφελντ και στα πλάγια της άμυνας οι Μαργκάσα αριστερά και Γκαλίτσιος δεξιά.

Στη μεσαία γραμμή ο Νταουσβίλι θα πάρει φανέλα βασικού πλάι στον Αρτυματά ενώ ο Ράγιος θα κινείται αριστερά με τους Καλτσά και Μανθάτη να διεκδικούν την θέση στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Κατσαράβα και Ντούρις όμως υπάρχει ακόμη ένα σενάριο στο μυαλό του Τιμούρ. Να πάει ο Ντουρίς αριστερά και ο Ράγιος σε ρόλο δεκαριού και να μετατρέψει τον σχηματισμό σε 4-2-3-1 όμως από την στιγμή που το 4-4-2 δούλεψε στο Μακάρειο τότε δύσκολα θα το αλλάξει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top