Ο ηγέτης του Κόμματος του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

  Ο ηγέτης του Κόμματος του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο ηγέτης του Κόμματος του Brexit στη Βρετανία, δήλωσε την Κυριακη 3/11 ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επιλέγει αντ`αυτού να κάνει εκστρατεία σε όλη τη χώρα κατά της συμφωνίας του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον για την αποχώρηση από την ΕΕ.
 

"Το σκέφτηκα πάρα πολύ αυτό: Πως θα υπηρετήσω καλύτερα τον σκοπό του Brexit;", δήλωσε στον Άντριου Μαρ του BBC.
 
"Να βρω μια έδρα και να προσπαθήσω να μπω στο κοινοβούλιο ή θα υπηρετήσω τον σκοπό αυτόν καλύτερα διασχίζοντας το Ηνωμένο Βασίλειο από άκρη σε άκρη υποστηρίζοντας 600 υποψήφιους, και αποφάσισα ότι το δεύτερο είναι το σωστό", πρόσθεσε ο Φάρατζ.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE