ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Δεν φέρει ίχνη κακοποίησης το αγγελούδι – Εξειδικευμένες εξετάσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Δεν φέρει ίχνη κακοποίησης το αγγελούδι – Εξειδικευμένες εξετάσεις

Η αρχική εξέταση του 14 ημερών βρέφους που νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, δεν έχει ρίξει φως.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα που εξέτασε το πρωί της Κυριακής (03/11) το κοριτσάκι ζήτησε να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, όπως πλήρης ακτινολογικός έλεγχος, για να μπορέσει να καταλήξει στα ακριβή αίτια που έφεραν το αγγελούδι σ΄ αυτό το σημείο.

Πάντως, το βρέφος που ήρθε στον κόσμο μετά από δύσκολη γέννα, δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις, ούτε εμφανή σημάδια που να δείχνουν κακοποίησή του. Υπάρχουν αμφιβολίες για την ώρα, ακόμα και για την ύπαρξη κατάγματος.

Τη Δευτέρα (04/11) η ιατροδικαστής της Δημοκρατίας, εφόσον έχει ενώπιόν της τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα επανεκτιμήσει την κατάσταση και θα είναι σε θέση να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα.

Η κατάσταση του βρέφους κρίνεται σταθερή ενώ οι γονείς του, που κατάγονται από το Μπαγκλαντές, φέρονται να δηλώνουν άγνοια για το πως τραυματίστηκε.

Υπενθυμίζεται πως το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με πρήξιμο στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.