ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗ: Συνεχίζονται οι εξετάσεις - Συλληψη 42χρονου και 43χρονου

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗ: Συνεχίζονται οι εξετάσεις - Συλληψη  42χρονου και 43χρονου

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις σε σχέση με την απόπειρα φόνου, που διαπράχθηκε την Κυριακή 4/11 τα ξημερώματα, έξω από νυκτερινό κέντρο στην Έγκωμη, στην Λευκωσία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αδελφών από τη Συρία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5:45 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο πρόσωπο, έξω από νυκτερινό κέντρο στην Έγκωμη. 

Στο σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν αιμόφυρτο στο έδαφος 30χρονο, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι.

Η κατάσταση της υγείας περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη. 

Εξάλλου, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε την Κυριακή 4/11 στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για 42χρονο και 43χρονο -και οι δύο κάτοικοι επαρχίας Λευκωσίας- οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE