Ακόμα πέντε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ακόμα πέντε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν μετά τα μεσάνυκτα χθες (3/11) σε περιοχή της Λευκωσίας, ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε πρόσωπα.

 

Από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε, ότι τρία από τα πέντε πρόσωπα, βρίσκονται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αδίκημα της παράνομης παραμονής.

Εναντίον και των πέντε προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Τα πάνω κάτω έφερε η παραίτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ, η οποία όπως βλέπουν κάποια πρώην στελέχη, είτε θα διαλυθεί, είτε θα «ξαναγεννηθεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE